به گزارش خبرگزاري فارس از گرگان، اين جشنواره غذا با حضور معاون سياسي اجتماعي فرماندار و رئيس اداره تبليغات اسلامي و مديريت آموزش و پرورش و جمعي از مسئولان شهرستان گنبدكاووس افتتاح شد. مسئول كميته بانوان ستاد دهه فجر شهرستان گنبدكاووس در حاشيه برگزاري اين جشنواره در گفتگو با خبرنگار فارس در گرگان اظهار داشت: در اين جشنواره انواع غذاهاي محلي و روز توسط دانشآموزان شاهد دختران تهيه و طبخ شده است. فريده محمديون با اشاره به اهداف برپايي جشنواره غذا ادامه داد: در اين جشنواره دانشآموزان با غذاها و چاشنيهاي محلي و به ويژه مناطق مختلف اقوام شهرستان گنبدكاووس آشنا شدند. وي تصريح كرد: در اين جشنواره انواع غذاهاي اقوام ساكن در شهرستان گنبدكاووس از غذاهاي شمالي جنوبي و شاهرودي، اصفهاني، آذربايجاني، خراساني، مازندراني، سيستاني، گيلاني و غذاهاي خاص تركمني به نمايش در آمده است. مسئول كميته بانوان ستاد دهه فجر شهرستان گنبدكاووس خاطرنشان كرد: غذاهاي به نمايش درآمده شامل چكدرمه، نان تاتار و بيشمه و بويرگ، انواع آش، قرمه سبزي، ترشيكباب، كشك بادمجان، كوكو لقمه، انواع خورشت، قطاب، انواع كوفته از جمله كوفته تبريزي، حليم بادمجان، انواع ترشيجات، انواع كيك و شيريني و دسر و انواع ژله، دلمه، انواع پلو، فسنجان، مرغ و ماهي شكم پر و ديگر غذاهاي محلي و سنتي بود. مسئول كميته بانوان ستاد دهه فجر شهرستان گنبدكاووس اظهار داشت: در پايان اين جشنواره غذا به نفرات برتر و برگزيدگان جوايزي با داوري داوران حاضر اهدا شد و حاضرين و دانش آموزان با غذاهايي كه خود تهيه كرده بودند پذيرايي شدند.