به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، رضا علی محسنی پیش از ظهر جمعه در حاشیه بازدید از پروژه های عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی گرگان گفت: تا مهرماه سال اینده 21 هزار متر مربع فضای آموزشی و اداری و رفاهی و پژوهشی شامل خوابگاه شماره 2 خواهران به مساحت پروژه شش هزار و 200 متر مربع و ... در این واحد اجرا می شود.
وی خاطرنشان کرد: استخر سرپوشیده به مساحت دو هزار و 260 متر مربع ، کتابخانه، آمفی تئاتر و مرکز ICT به مساحت 8300 متر مربع از دیگر طرحهاست.
به گفته محسنی، مجموعه ورزشی چند منظوره به مساحت سه هزار و 300 متر مربع ، ورودی کارکنان و اساتید به مساحت 110 متر مربع در این واحد دانشگاهی افتتاح خواهد شد.
رئیس دانشگاه آزاد گرگان بیان کرد: با اضافه شدن این حجم از پروژه های عمرانی به فضاهای موجود در واحد گرگان ، فصل جدیدی از شکوفایی و تحول در دانشگاه آزاد اسلامی گرگان رقم خواهد خورد.
وی با بیان این مطلب که در طراحی ، نظارت و اجرای آین پروژه ها به آخرین فناوریهای نو توجه شده است، گفت: اکثر این پروژه ها را می توان پروژه های مجهز به فناوریهای نسل سوم دانست.