به گزارش خبرنگر مهر در گرگان، معاون قضایی و رئیس شورای حل اختلاف گلستان صبح یکشنبه در نشست این شورا افزود: با موافقت رئیس کل دادگستری و توافق شورای حل اختلاف گلستان و معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب گرگان، واحد پژوهش شورای حل اختلاف به دفتر مطالعات تخصصی کنترل و کاهش آسیب ها و جرائم ارتقا می یابد.
احمد جعفری افزود: راه اندازی این دفتر یکی از گام های کاربردی دادگستری استان برای پیشگیری از جرم است.
وی اظهار داشت: با این اقدام ، علل تشکیل پرونده در دادسراها و وقوع جرم به صورت تخصصی تر بررسی و برای ارائه راهکارهای پیشگیرانه در اختیار کارشناسان و برنامه ریزان قرار خواهد گرفت.
جعفری، جلوگیری از برخی موازی کاری ها و کاربردی تر شدن طرح های تحقیقاتی را از دیگر اهداف تشکیل این دفتر در استان برشمرد.
به گفته وی ، واحد پژوهش از سه سال پیش در شورای حل اختلاف استان تشکیل شده است که اجرای طرح تحقیقاتی درباره علل بزهکاری زنان از شاخص ترین طرح های تحقیقاتی آن است.