حسین محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: این امر بر فرآیند کشب محصولات مختلف اثر گذاشته است و مشکلات عدیده ای ایجاد کرده است.
وی گفت: سطح قرارداد کشت باقلای استان با کشاورزان بالغ بر هزار و 100 هکتار است و ولی سطح کشت شده 1629 هکتار برآورد شده است.
محمدی اظهار داشت: هرچند باتوجه به شرایط متغیر آب و هوایی در استان ، پیش بینی تولید هر ساله با مشکلاتی مواجه بوده است علیرغم آنکه توصیه و تاکید ما در سال زراعی جاری تهیه بستر مطلوب کاشت و رعایت تاریخ کشت مناسب بوده است اما افت شدید ریزش های جوی ، پراکنش و مقدار آن همچنین کاهش رطوبت نسبی هوا و نوسانات اختلاف دمای روز و شب در اکثر مزارع کشاورزان خصوصاً آندسته از مزارعی که به منابع آبی مطمئن دسترسی ندارند را با مشکلات عدیده ای مواجه کرده است .
محمدی بیان داشت: مشکلات ایجاد شده در مزارع باقلای استان عبارتند از، تهیه نامطلوب بستر کاشت بویژه ایجاد کلوخه درمزرعه است.
مدیرزراعت جهادکشاورزی گلستان گفت: کاهش کشت ردیفی و افزایش کشت دستپاش بدلیل آماده نبودن زمین و استفاده از حداکثر زمان موجود، بدسبزی و عدم سبز شدن اکثر مزارع، به گل نشستن اکثر مزارع باقلای زودکاشت بویژه در اراضی نسق در اثر تنش های دمایی از دیگر مشکلات است.
وی اظهار داشت: رقابت شدید علف های هرز با محصول رقیب، افزایش برخی سوسک ها و حشرات خاکزی و همچنین عدم تلقیح بسیاری از مزارع به گل رفته در اثر افت شدید دما در روزهای اخیر از موارد مهم مشکلات کشت باقلای استان در سالجاری است.