به گزارش تهران سما، محسن هاشمي در نامهاي به محمدباقر قاليباف شهردار تهران، استعفاي خود را از سمت مديرعاملي مترو تهران اعلام كرد .
دربخشي از نامه استعفاي محسن هاشمي خطاب به شهردار تهران آمده است: عطف به استعفاهاي مكرر گذشته و پيرو مصوبه اخير در مورد ابقاي اين جانب براي يك دوره جديد، ضمن قدرداني از عنايات و اطمينان مجدد آن بزرگواران، همان گونه كه مستحضر هستند، 17 سالي است كه به عنوان عضو، رئيس هيئت مديره و مديرعامل شركت مترو تهران انجام وظيفه ميكنم.
خوشبختانه با حمايت اعضاي مجمع، هيئت مديره و همكاري و تلاش كارگران، كاركنان، مشاوران، پيمانكاران و صنعتگران موفق به راهاندازي حدود 125 كيلومتر از خطوط مترو در 4 خط با 75 ايستگاه شدهايم. اخيرا هم انجام 3 ميليارد سفر با حدود 800 واگن در شهر تهران را جشن گرفتيم. در طول اين سال ها هم سيستم حمل و نقل ريلي تهران توانست كارايي خود را نشان داده و مورد استقبال همشهريان قرار گيرد.
در بخش ديگري از اين نامه آمده است: هم اكنون نيز 15 كيلومتر از تونل و ايستگاه هاي مترو آماده ريل گذاري و نصب تجهيزات بوده و در صورت حمايت، راهاندازي حدود 15 كيلومتر مترو در سال به راحتي امكانپذير خواهد بود و سرعت ساخت تونل با 4 دستگاه حفار اتوماتيك به بيش از 20 كيلومتر در سال خواهد رسيد.
در ادامه اين نامه ادعاهايي نيز نمطرح شده از جمله اينكه، متاسفانه علي رغم حمايت مجلس شوراي اسلامي، شوراي اسلامي شهر و شهرداري تهران براي تامين نقدينگي از طرق مختلف از جمله بودجه سالانه، فاينانس بينالمللي، حساب ذخيره ارزي و اوراق مشاركت، به دلايل مختلف از جمله تحريم خارجي و مشكلات داخلي امكان استفاده از اعتبارات قانوني فراهم نميشود و با وجود درآمد ارزي در سال هاي اخير، برنامه هاي مهم مترو در امر توسعه خطوط با عدم همكاري دولت دچار تاخير در تجهيز ميشود .
وي در اين نامه با اشاره به مشكلات نقدينگي براي خدمت رساني به مردم آورده است: متاسفانه هم اكنون به دليل كمبود و تجهيز ناقص واگن از نصف ظرفيت خطوط استفاده ميشود، اين در حالي است كه واگنها و تجهيزات آن در گمرك در حال خاك خوردن هستند.
در اين نامه ادعا شده است: اكنون مردمي كه خدمت رساني عزت مدارانه به آن ها آرزوي نظام اسلامي و بالاترين عبادت براي مسئولان است و زنان، كودكان و سالخوردگان كه از آلودگي هوا و ترافيك به ايستگاه هاي مترو پناه آوردهاند از فشار و ازدحام كه ناشي از كم لطفي مسئولان دولتي در تامين خواستههاي قانوني مترو است، رنج ميبرند و تمام پيگيري ها از وزارت كشور، ستاد مديريت حمل و نقل و مصرف سوخت، شوراي اسلامي شهر، مجلس و دولت به نتيجه مناسبي كه در شان پروژه حياتي چون مترو باشد نرسيده است.( گزارش دقيق تر مشكلات و پيگيري ها به پيوست اين نامه تقديم مي شود)
هاشمي در اين نامه با عرض پوزش با بيان اينكه قطعاً قبول مسئوليت مجدد در اين وضعيت به نفع توسعه و بهره برداري از خطوط مترو نخواهد بود و با اشاره به اينكه برخي مشكلات به وجود آمده و عدم حمايت ها از مترو ممكن است به دليل حضور وي در مديريت اين شركت باشد آورده است: براي اين كه بيشتر از اين مردم ، مسافران و توسعه مترو در فشار قرار نگيرند، علي رغم اعتقاد به خدمت و اعتماد به توان جنابعالي و همكارانم خواهشمند است موافقت فرماييد فرد ديگري كه امكان ايجاد هماهنگي بيشتر خواهد داشت در راس مديريت اين شركت قرار گيرد . بديهي است اينجانب از ادامه هرگونه همكاري با شهرداري و شركت مترو دريغ نخواهم كرد.