به گزارش خبرنگار پيام گلستان به نقل از خبرگزاری مهر، فریدون فعالی صبح سه شنبه در حاشیه نشست این ستاد افزود: دارو به مقدار مورد نیاز در ایام نوروز پیش بینی شده است.
وی اظهار داشت: از 25 تا 28 اسفند ماه 91 مورد تصادف حادثه آفرین رخ داده که 54 نفر به مراکز درمانی اعزام و تعداد 6 مجروح نیز به صورت سرپایی درمان شدند.
دبیر ستاد دائمی تسهیلات و نظارت بر سفرهای استان گلستان اعلام کرد: در 29 اسفندماه آخرین روز سال 89، تعداد 303 هزار و 687 نفر به استان گلستان وارد شدند.
وی اظهار داشت: از این تعداد241 هزار و 212 نفر از طریق خودروی شخصی، تعداد 6 هزار و973 نفر توسط وسیله نقلیه عمومی و502 نفر نیز از طریق هواپیما وارد استان شدند.
به گفته وی، از این تعداد یاد شده 11هزار و 703 نفر در استان اقامت گزیدند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان ادامه داد: تعداد 980 نفر در هتل، تعداد610 نفر در مهمانپذیز، تعداد یک هزار و یک هزار و 313 نفر در منازل استیجاری، تعداد550 نفر در کمپ های موقت، تعداد یک هزار و50 نفر در مهمانسرای ادارات، خوابگاه های دانشجویی و سالن های ورزشی و دوهزار و400 نفر در600 تخته چادر مسافرتی در پارک ها، حاشیه و بلوارها اقامت دارند.
فعالی در خصوص بازدید از مراکز تاریخی، تفریحی، گردشگری در سطح استان نیز تصریح کرد: تعداد 4هزار و 500 نفر از اسکله بندرترکمن، تعداد 3هزار و 800 نفر از اسکله بندرگز و تعداد 4 هزار نفر از پارک جنگلی امام رضا(ع) بازدید کردند.
وی افزود: تا پایان روز بیست و نهم اسفند ماه، 996 هزار و 936 نفر مسافر وارد استان گلستان شده اند.