به گزارش خبرنگار پیام گلستان به نقل از ایرنا، 'مصطفي مصطفي لو' روز دوشنبه در گردهمايي منطقه اي سازمان نظام مهندسي استان هاي خراسان شمالي، خراسان رضوي، مازندران، گيلان و گلستان در گرگان افزود: حدود 47 درصد دانه هاي روغني، 10 درصد كل توليد پنبه، 20 درصد توتون، 10درصد توليد گندم ، 10 درصد شلتوك برنج، 4 درصد سيب زميني و 3 درصد جو كشور و خيلي از محصولات ديگر در استان گلستان توليد مي شود. رييس نظام مهندسي كشاورزي و منابع طبيعي استان گلستان اضافه كرد: اين استان داراي 217 هزار بهره بردار بخش كشاورزي است و مجموع محصولات كشاورزي گلستان بالغ بر 5/3 درصد از توليد كل محصولات زراعي كشور را شامل مي شود. مصطفي لو افزود: محصولات بخش كشاورزي در استان گلستان با زحمات بسيار كشاورزان كشت و زرع مي شود ولي سود حاصل اندك و ناچيز است و توليدكنندگان در رفاه كمتري هستند. وي ادامه داد: در اين زمينه بايد چاره انديشي كنيم و كشاورزي فعلي را كه بيشتر به صورت سنتي است از اين حالت خارج و به سمت وسوي علمي شدن و صنعتي كردن ببريم. به گفته مصطفي لو همچنين براي كشت محصولات بايد سياستگذاري شود كه كشت كدام محصول در استان به نفع كشاورز است و همان را مورد تأئيد و توصيه قرار دهيم. وي همچنين تاكيد كرد: بايد ساختار نظام مهندسي تقويت شده و با يك نگاه نو برنامه ريزي شده فعاليت شود و كارها را بصورت علمي در اختيار توليدكنندگان قرار گيرد. به همت سازمان نظام مهندسي بخش كشاورزي استان گلستان گردهمايي منطقه اي سازمان نظام مهندسي استان هاي خراسان شمالي ، رضوي ، مازندران ،گيلان و گلستان در گرگان برگزار شد.