به گزارش پیام گلستان اسدالله قره خانی در گفتگو با خبرگزاری مهر افزود: مسئولان باید مشکلات مربوط به خرید محصول سویا از کشاورزان گلستان را برطرف کنند.
وی با بیان اینکه مجلس نسبت به مشکلات کشاورزان زحمت کش بی تفاوت نیست ، از تذکر کتبی خود به وزیر جهاد کشاورزی در جلسه علنی مجلس در روز یکشنبه بیستم آذر خبر داد.
قره خانی با اشاره به اینکه سویا محصولی استراتزیک بوده و با امنیت غذایی مردم ارتباط مستقیم دارد، تصریح کرد: کم کاری های موجود در بخش خرید و پرداخت وجه سویا موجب سردرگمی کشاورزان گلستانی شده به طوریکه برنامه ریزی آنان برای کشت بعدی را با مخاطراتی مواجه کرده است.
این نماینده مجلس از مسئولان مربوطه خواست که به طور اضطراری این معضل را مورد بررسی قرار دهند و نسبت به حل مشکل کشاورزان اقدام فوری انجام دهند.