می خواهم حوادث بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال 88 را مروری کنم . حوادثی که شاید جزئی از تاریخ شد تا عبرتی بگیریم از سرانجامش . 22 خرداد انتخابات ریاست جمهوری بود . ایران مبدل شده بود به یک ویترین برای خود نمایی نگین مردم سالاری بر رکاب انقلاب . 85 درصد مردم به پای صندق های رای آمدند ولی بی خبر از آن که از 24 ساعت بعد دشمن نقشه ای یک ساله برای انقلاب و تک تک مردم ایران اسلامی کشیده است .
23 خرداد روبان سیاه اغتشاشات بریده شد . نابودی ارزش ها در قاموس خود نقشه ی شومی بود برای رسیدن به هدفی بسیار بلند . گروه های خود فروخته منفعت طلب و بیگانه پرست مامور به انجام کار هایی شدند که شاید در صد سال گذشته کسی به یاد نداشته باشد . این افراد امنیت را از میان بردند ، حریم قانون را شکستند ، ارزش ها را به سخره گرفتند ، ولایت را رد کردند و تا این که به بهانه ی تقلب بوسیله ی توحش نابودی انقلاب را فریاد زدند. ولی این هم مقدمه ای بود برای سرفصلی نو از دشمن شناسی . آنها نه با انقلاب کاری داشتند نه با ولایت و قانون بلکه زدن انقلاب از ریشه آن گلی بود که دشمن قصد عبور از دروازه ی ایران اسلامی را داشت .
اسلام دشمن قدرتمند استکبار است . نابودی اسلام در بزرگترین و قوی ترین پایگاهش ارزوی دشمن است ، اسلامی که به ولایت مزین است . اسلامی که به ولی فقیه مسلح است اسلامی که مسلمانی دارد بهتر از ابوذر و غفار شکستش تضمینی است برای نابودی دیگر دشمنان ولی زهی خیال باطل . اسلام باید نابود شود و قبل از اسلام نگهبانان چنین تدین و تفکری . به راستی نگهبانان واقعی اسلام چه چیز هایی بودند که دشمن برای دریدن آن ها لحظه شماری می کرد ؟ ... امام خمینی فرمودند این محرم صفر است که اسلام را نگهداشته .... آری نهالی که امام حسین در هزار و چهارصد سال ، با خون رئوس بریده آبیاری کرد و بر بال و برگ هایش پیچید دژی مستحکم شد برای حفظ اسلام ناب محمدی (ص) و نابودی این اسلام راهی نداشت جز عبور از خون حسین (ع) . امام حسین باید یک بار دیگر بریده سر می شد تا اسلام حفظ شود ولی این بار نه در کربلا بلکه در تهران و یزیدیان سال 1388. خیمه ها یک بار دیگر سوخت تا اسلام گزندی نبیند . صدای طبل کوبی و هلهله در شهر پیچید پرچم ولایت سوخت تا یک بار دیگر اسلام بیمه شود در برابر چشم زخم شیاطین. کل یوم عاشورا یعنی حسین نگهبان اسلام است . جلو دار صف حفاظت . اگر عاشورایی هست و اسلام در خطر حسین است که جان فدا می کند برای دینش ، خیمه هایش بسوزد ، سرش جدا شود حرمش به اسرات رود ذره ای از دفاع از اسلام کوتاه نمی آید . عاشورا ، تهران عاشورایی دیگر به خود دید . یزیدان آمدند و در نماز ظهر عاشورا خمیه سوزاندند و اسلام را مرگ دادند . بیرق یا حسین اتش زدند و خیزران به دست گرفتند . ولی کل عرض کربلا .... اگر مختار و توابین بعد از سال ها قیام کردند شیعیان حسینی قیامی کردند که دشمن امان شمشیر کشیدن به خود ندید . تهران اگر روز عاشورا ، شهر کربلا بود ولی مردمش در قیام علیه قاتلین تفکر حسینی کوفی صفت نبودند . آمدند به میدان و نشان دادند که محرم صفر اسلام را نگداشت و نه دی بیرق حسین را .
آن روز نه دی شد . نه دی روز بود که مردم برای اعتراض به هتک حرمت عاشورا آمدند . نه دی در تاریخ ماند برای آنان که فکر نابودی عاشورا و حسین را در سر می پرورانند . حقیقت حماسه نهم دی دو عنصر حضور گسترده مردمی و ایمان دینی مردم بود. نهم دی 88، حادثه كوچكی نبود که بخواهیم به راحتی از آن عبور کنیم . بلكه آن حركت عظیم و ماندگار مردمی، شبیه حركت بزرگ ملت در روزهای اول انقلاب است ، شبیه قیام مختار بود برای نبودی دشمنانی که آنور مرز ها نابودی ایران و ایرانی مسلمان را چرتکه می اندازند و باید تلاش شود در سالگرد این حماسه، حرف اصلی ملت ایران، یعنی حركت در سایه دین و تحقق وعدههای الهی تبیین شود. نه دی برای شخص نبود برای کسی نبود نه دی برای ایران هم نبود نه دی برای اسلام بود نه دی برای امام حسین بود نه دی تجلی حرب لم حاربکم بود . همانگونه كه در ابتدای انقلاب، محرم به كمك این مردم آمد و امام خمینی(ره) فرمود خون بر شمشیر پیروز است، در قضایای 9 دی هم، عاشورا به كمك ملت آمد و حماسه بزرگ و ماندگاری را خلق كرد. نه دی در تاریخ ماند برای انکه نشان دهیم در مسیر حسین با تفکری حسینی فام برای حسین آماده ی جان فدا می کنیم ...