به گزارش پیام گلستان علی اکبر علیمرادی در گفتگو با خبرگزاری مهر اظهار داشت:اجرای طرح الکترولیز نمک طعام در منابع آبی باعث پایداری خدمات و صرفه جویی اقتصادی شده است.
مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان افزود:در بخش آب به گونه ای برنامه ریزی کرده ایم که در تابستان امسال مشکل کمبود آب در شهرهای استان نداشته باشیم.
وی ادامه داد: البته در این زمینه شهر گرگان به علت اینکه 300 لیتر کمبود آب داریم استثناء است و با صرفه جویی درصدی مردم می توان بخش عمده ای از مشکل این شهرستان را نیز حل کنیم.
علیمرادی بیان کرد:در دیگر شهر های استان جز فاضل آباد و نوده خاندوز که مشکل شبکه در آن وجود دارد نگرانی خاصی از لحاظ کمبود آب نداریم.
مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان تصریح کرد:11حلقه چاه برای رفع کمبود آب در شهرهای استان پیش بینی کرده ایم که تا خرداد 91 به بهره برداری می رسد.
وی گفت: در درون شبکه آبرسانی نیز کارهایی برای حل مشکل کمبود آب انجام داده ایم.