علی محمد جعفری افزود: البته در کنار کمیت اطلاعات کیفیت آن نیز مهم است یعنی اینکه ما بدانیم چه اطلاعاتی نیاز داریم و چه اطلاعاتی امروز می تواند به پیشرفت کشور و خودمان کمک کند.
به گزارش گلستان نیوز به نقل از "خبرگزاری شبستان" جعفری با اشاره به کتاب به عنوان یکی از منابع اطلاعات، تصریح کرد: در زمان قدیم که هنوز تکنولوژی به این وسعت سایه خودش را روی پهنه گیتی پهن نکرده بود کتاب یار و همراه همیشگی فرهنگ دوستان بود و در گذشته افتخار و عالم بودن اشخاص را با کتاب هایشان می سنجیدند اما امروزه شاهدیم که باگسترش وسایل ارتباطی مردم اطلاعات خود را از راه هایی چون تلویزیون، رادیو، اینترنت و غیره بدست می آورند و این باعث شده تا مردم کمتر به کتاب توجه داشته باشند.
مسئول بسیج رسانه استان گلستان خاطرنشان کرد: اما کتاب همچنان در گیر و دار گرانی کاغذ و هزینه های تمام شده چاپ آن جای خود را دارد و هنوز هم هستند کسانی که بخواهند کتاب را یار و همراه خود بدانند.
وی ادامه داد: کتاب یک رسانه است که از قدیم در اختیار انسان بوده و نقش آن بیدار سازی جامعه و آگاهی بخشی به مردم بوده و انصافاً هم خیلی از افراد تحت تاثیر این کتاب ها متحول شده اند.
جعفری، رسانه ها و کتاب ها را دارای عملکردی مشابه خواند و گفت: هر دوی اینها یه سلامت فکری و اعتماد سازی مشغول هستند و اگر بخواهیم در آینده کشور شاهد شکوفایی باشیم باید به این دو مقوله بیشتر بها دهیم.
وی نمایشگاه کتاب گلستان را خوب ارزیابی کرد و افزود: خوب بود کتاب هایی در مورد بخش اطلاع رسانی و رسانه ها تحت عنوان یک غرفه خاص عرضه می شد تا اهمیت آن مشخص شود.